2024-02-05 12:28Pressmeddelande

Välkommen att delta på vår invigning!

Ny logotyp för Samhällsbyggnadsförvaltningen, ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusanarsberg och Nora.

I och med hopslagningen av tekniska förvaltningen och samhällsbyggnadsförvaltningen vill vi passa på att bjuda in dig till invigningen av våra nya gemensamma lokaler på Prästgatan 6 i Lindesberg.

Mycket har hänt sedan den 1 januari 2024. Vi har bytt namn från samhällsbyggnad Bergslagen till samhällsbyggnadsförvaltningen. Vi har även bytt ut vår gamla orangea logotyp och har i stället skapat en logga som numera pryder Hällefors, Ljusnarsbergs, Lindesbergs och Nora kommuns färger och kommunvapen.  

Men även om mycket har hänt kvarstår vårt grunduppdrag. Vi finns till för att hjälpa och serva alla fyra kommuner inklusive deras invånare.

När: 9 februari, kl. 14:00
Var: Prästgatan 6, Lindesberg
Agenda: Kommuncheferna i Hällefors, Ljusnarsberg, Lindesberg och Nora välkomnar alla. Därefter bjuds det på tårta.

Varmt välkommen!Om Lindesbergs kommun

Lindesbergs kommun ligger i norra Bergslagen i Örebro Län. Staden i vår kommun är Lindesberg och våra tätorter är Fellingsbro, Frövi, Vedevåg, Storå och Guldsmedshyttan. Här finns en vacker natur och ett rikt kulturarv som präglar våra orter. I Lindesbergs kommun har vi ett stort engagemang både för företagande, kultur och idrott. Vi finns till för att varje dag utföra en service till de 23.500 invånare som bor här.


Kontaktpersoner

Ola Vestin
Förvaltningschef tekniska förvaltningen
Ola Vestin