2021-05-26 08:00Pressmeddelande

Sommargåva till medarbetare och stöd till det lokala näringslivet

Ett paket med en bukett ängsblommor på.

Förra årets sommargåva uppskattades av både medarbetare och näringsliv. Nu har kommunstyrelsen beslutat att även i år ge ett presentkort som kan användas som betalning för varor och tjänster inom Lindesbergs kommun.

Coronaviruset har haft stor inverkan på hela samhället. Såväl Lindesbergs kommuns medarbetare som det lokala näringslivet har påverkats.

- Det känns bra att vi har möjlighet att göra så här i år igen. Medarbetarna är så viktiga och vi vill visa vår uppskattning för det arbete som gjorts under året. Vi vill också göra vad vi kan för att bidra till det lokala näringslivet, säger Bengt Storbacka (S), kommunstyrelsens ordförande.

Sommargåvan förväntas ge en positiv effekt på näringslivet då det tidsbegränsade presentkortet kan användas hos företag registrerade i Lindesbergs kommun som erbjuder varor eller tjänster.

Beslutet om sommargåva fattades i kommunstyrelsen tisdag 18 maj. Sommargåvan ska delas ut så snart som möjligt och har en giltighetstid fram till och med september 2021.

Presentkort från Lindesbergs kommun – frågor och svar


Om Lindesbergs kommun

Lindesbergs kommun ligger i norra Bergslagen i Örebro Län. Staden i vår kommun är Lindesberg och våra tätorter är Fellingsbro, Frövi, Vedevåg, Storå och Guldsmedshyttan. Här finns en vacker natur och ett rikt kulturarv som präglar våra orter. I Lindesbergs kommun har vi ett stort engagemang både för företagande och idrott. Vi finns till för att varje dag utföra en service till de 23.500 invånare som bor här.


Kontaktpersoner

Bengt Storbacka
Oppositionsråd
Bengt Storbacka