2022-12-01 09:33Pressmeddelande

Pressinbjudan – Invigning av nya Loppholmsbron

Drönarbild av nya Loppholmsbron i Lindesberg.

På tisdag den 6 december, klockan 16.00, är det äntligen dags – nya Loppholmsbron öppnar för allmänheten. Invigningen sker på arenasidan av bron.

Det var i september i år som den gamla bron revs och tillfälligt ersattes av en flytbrygga i Bottenån. Knappt tre månader senare är det dags att inviga den nya gång- och cykelbron mellan Loppholmarna och Lindesberg Arena. Bron är en så kallad fackverksbro i rostfritt stål med belysning i handledarna.   

Vi vill bjuda in press och nyfikna invånare att vara med när vi inviger nya Loppholmsbron. På plats finns kommunstyrelseordförande och representanter från Samhällsbyggnad Bergslagen.

Var: På arenasidan av Loppholmsbron, Lindesberg. 
När: Tisdagen den 6 december
Tid: Klockan 16.00

Varmt välkomna!


Om Lindesbergs kommun

Lindesbergs kommun ligger i norra Bergslagen i Örebro Län. Staden i vår kommun är Lindesberg och våra tätorter är Fellingsbro, Frövi, Vedevåg, Storå och Guldsmedshyttan. Här finns en vacker natur och ett rikt kulturarv som präglar våra orter. I Lindesbergs kommun har vi ett stort engagemang både för företagande, kultur och idrott. Vi finns till för att varje dag utföra en service till de 23.500 invånare som bor här.


Kontaktpersoner

Alicia Kjellarsson
Presskontakt
Alicia Kjellarsson