2023-06-30 10:32Pressmeddelande

Nu lanseras visitlindesberg.se

Helena Randefelt och Linda Grönkvist utanför kommunhuset i Lindesberg.Helena Randefelt, projektledare och Linda Grönkvist, turismutvecklare.

Lindesbergs kommun lanserar en ny webb - visitlindesberg.se. Invånare och besökare ska kunna ta del av tips och inspiration om Lindesbergs kommuns naturupplevelser, besöksmål och evenemang. Webbplatsen lanseras onsdag 5 juli.

Tanken är att få en gemensam webbplats för att samla allt som händer i Lindesbergs kommun. Tidigare har kommunen haft fyra olika webbplatser för besökare och under våren har det arbetats för att samla dem till en. Nu är fokus på att fylla visitlindesberg.se med det som är aktuellt inför sommaren 2023.

- Idag söker de flesta information på nätet, därför är det viktigt att vi finns där besökaren är. Tillsammans med de lokala Infopoints, som drivs i samarbete med besöksnäringen, kommer webbplatsen ge en bra service till både besökare och invånare, säger Linda Grönkvist, turismutvecklare

Arbetet med att fylla på innehållet på sidan fortsätter till hösten och kommer kontinuerligt att utvärderas och utvecklas för att bli så bra som möjligt. Innan årsskiftet kommer även Besök Linde ABs sidor att samlas under visitlindesberg.se.

- Lindesbergs kommun lever året om! På visitlindesberg.se vill vi att invånare och besökare ska inspireras att upptäcka nya platser och händelser, från Kloten i norr till Fellingsbro i söder, 365 dagar om året. Visitlindesberg.se är en del i vårt arbete med att lyfta och stärka Lindesbergs kommun som en attraktiv plats att besöka, leva, verka och bo på, säger Helena Randefelt, projektledare för visitlindesberg.se.

Visitlindesberg.se lanseras onsdag den 5 juli klockan 12.00. Välkommen att kika runt och inspireras inför sommarsäsongen och se vad som händer i Lindesbergs kommun.


Om Lindesbergs kommun

Lindesbergs kommun ligger i norra Bergslagen i Örebro Län. Staden i vår kommun är Lindesberg och våra tätorter är Fellingsbro, Frövi, Vedevåg, Storå och Guldsmedshyttan. Här finns en vacker natur och ett rikt kulturarv som präglar våra orter. I Lindesbergs kommun har vi ett stort engagemang både för företagande, kultur och idrott. Vi finns till för att varje dag utföra en service till de 23.500 invånare som bor här.


Kontaktpersoner

Helena Randefelt
Projektledare kulturmiljöprogram
Helena Randefelt