2022-11-30 10:09Pressmeddelande

Nu invigs Meröppet på Storå bibliotek

Storå bibliotek.

Lindesbergs kommun inför Meröppet på Storå bibliotek. Det innebär att det blir utökade öppettider för den som registrerar sig som Meröppet-användare. Invigning på biblioteket i Storå är onsdag 7 december kl. 17.00.

- Nu inviger vi Meröppet på Storå bibliotek. Det vill vi uppmärksamma lite extra onsdag  7 december kl. 17.00 då det blir tal, musik och tilltugg. Magnus Storm som är Tillväxtnämndens ordförande i Lindesbergs kommun kommer att invigningstala. Vi bjuder på cider och godis till våra besökare, berättar Oskar Larsson, bibliotekarie på Storå bibliotek.

Storå bibliotek har numera öppet med personal endast på onsdagar kl. 10-13 och 15-18. När Meröppet införs kan de som skriver avtal med biblioteket och registrerar sig som Meröppet-användare få tillgång till biblioteket på egen hand alla dagar kl. 7-22. Det underlättar för dem som inte har möjlighet att komma på onsdagar när biblioteket är bemannat.Om Lindesbergs kommun

Lindesbergs kommun ligger i norra Bergslagen i Örebro Län. Staden i vår kommun är Lindesberg och våra tätorter är Fellingsbro, Frövi, Vedevåg, Storå och Guldsmedshyttan. Här finns en vacker natur och ett rikt kulturarv som präglar våra orter. I Lindesbergs kommun har vi ett stort engagemang både för företagande, kultur och idrott. Vi finns till för att varje dag utföra en service till de 23.500 invånare som bor här.


Kontaktpersoner

Oskar Larsson
Bibliotekarie
Oskar Larsson