2023-12-06 07:08Pressmeddelande

Nu flyttar badhuset, arenan och bion in på visitlindesberg.se

Tina Backman, varumärkesutvecklare och Fanny Ardesjö, Badhuschef.Tina Backman, varumärkesutvecklare och Fanny Ardesjö, badhuschef.

Från och med 8 december kl. 09.00 hittar du energikallan.se, lindesbergarena.se och lindesbergsbio.se på visitlindesberg.se.

I somras lanserade Lindesbergs kommun visitlindesberg.se och nu är det dags för badhuset Energikällan, Lindesberg arena och Lindesbergs bio att bli en del av helheten. Tanken är att få en gemensam webbplats för att samla allt som händer i Lindesbergs kommun. Tidigare har kommunen haft fyra olika webbplatser för besökare och nu är det dags att samla dem till en.

- Vi är stolta över att vi har tagit fram en gemensam plattform - där invånare och besökare kan hitta information om våra fantastiska besöksmål och aktuella evenemang. Det är viktigt att vi synliggör det som händer så fler får kännedom och kan ta del av utbudet!, säger Fanny Ardesjö, badhuschef.

Alla arrangörer i kommunen är välkomna att hjälpa oss hålla sidan levande och uppdaterad genom att kontinuerligt skicka in sina evenemang.

- Vi hoppas att en gemensam plattform ska underlätta för besökare och invånare att snabbare hitta rätt. Vi vill att visitlindesberg.se ska kännas inspirerande. Att både besökare och de som bor här ska hitta nya spännande äventyr och upplevelser, säger varumärkesutvecklare Tina Backman.

Den 8 december kl. 09.00 hittar du all information om badhuset Energikällan, Lindesberg arena och Lindesbergs bio på visitlindesberg.se. Välkommen att kika runt och inspireras och se vad som händer i Lindesbergs kommun.


Om Lindesbergs kommun

Lindesbergs kommun ligger i norra Bergslagen i Örebro Län. Staden i vår kommun är Lindesberg och våra tätorter är Fellingsbro, Frövi, Vedevåg, Storå och Guldsmedshyttan. Här finns en vacker natur och ett rikt kulturarv som präglar våra orter. I Lindesbergs kommun har vi ett stort engagemang både för företagande, kultur och idrott. Vi finns till för att varje dag utföra en service till de 23.500 invånare som bor här.


Kontaktpersoner

Tina Backman
Varumärkesutvecklare
Tina Backman