2021-11-19 07:10Pressmeddelande

Nu blir det enklare att ringa Samhällsbyggnad Bergslagen

Mohammad Abhari, byggnadsinspektör.Byggnadsinspektören Mohammad Abhari tar emot samtal på sitt kontor.

Den 23 november startar Samhällsbyggnad Bergslagen sin nya telefonväxel.
Dit kan medborgare från Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora ringa med frågor om bygglov, miljö, hälsa, trafik, livsmedel och alkohol.

Vi som jobbar med bygglov märker att de telefontider som vi haft hittills inte räcker till.
Det är många som velat nå oss men inte kommit fram. Vi ser fram emot den här förändringen som förhoppningsvis kommer leda till att vi i större grad kan finnas tillhands och hjälpa invånarna med de frågor som de har gällande byggnationer, Mohammad Abhari, byggnadsinspektör.

 

Det är en del i att öka tillgängligheten för medborgarna.
Vi har nyligen öppnat en reception i Lindesberg dit även medborgare från Hällefors, Ljusnarsberg och Nora kan komma för att få svar på sina frågor.
Nu lägger vi till den här växeln och hoppas på att det kommer leda till att fler människor kan nå oss och få svar på sina frågor. På Samhällsbyggnad Bergslagen vill vi finnas tillgängliga för våra kommuninvånare, Martin Lindström, förvaltningschef Samhällsbyggnad Bergslagen

Öppettiderna för receptionen samt telefonin är: 10-12 samt 13-15 på helgfria vardagar.

Besöksadress: Prästgatan 6 i Lindesberg
Telefonnummer: 0587-55 00 40


Om Lindesbergs kommun

Lindesbergs kommun ligger i norra Bergslagen i Örebro Län. Staden i vår kommun är Lindesberg och våra tätorter är Fellingsbro, Frövi, Vedevåg, Storå och Guldsmedshyttan. Här finns en vacker natur och ett rikt kulturarv som präglar våra orter. I Lindesbergs kommun har vi ett stort engagemang både för företagande, kultur och idrott. Vi finns till för att varje dag utföra en service till de 23.500 invånare som bor här.