2024-02-27 07:28Pressmeddelande

Inspirerande föreläsning för föräldrar

Bild på Lovisa Bonerfält. En erfaren socionom och legitimerad psykoterapeut med specialisering på barn och föräldrar i svåra livssituationer.Bild på Lovisa Bonerfält, erfaren socionom och legitimerad psykoterapeut.

Bli den förälder du vill vara är temat för den kommande föreläsningen "Föräldrar emellan", som hålls av Lovisa Bonerfält, en erfaren socionom och legitimerad psykoterapeut med specialisering på barn och föräldrar i svåra livssituationer.

Föreläsningen som är ett samarbete mellan Nora och Lindesbergs kommun, Svenska kyrkan i Nora och Lindesberg samt Sensus studieförbund, är öppen för alla föräldrar som söker vägledning och inspiration i sitt föräldraskap.

Datum: tisdag 5 mars 2024
Tid: 18:00-19:39
Plats: Nora församlingshem

Efter föreläsningen är deltagarna välkomna till ett föräldracafé där de får möjlighet att träffa och utbyta erfarenheter med andra föräldrar samt professionella som möter barn i deras vardag. På plats finns socialpedagoger, kuratorer, fältassistenter, ungdomskonsulenter, fritidspedagoger och familjebehandlare.

Anmälan

Evenemanget är kostnadsfritt, men för att delta i den digitala versionen av föreläsningen krävs förhandsanmälan. Anmäl dig senast den 3 mars för att säkerställa att du får en länk till föreläsningen. Anmälan görs enkelt via https://www.sensus.se/anmal/406524/

Kontakt

För mer information, kontakta: Liv Nordberg, 019-192756, liv.nordberg@sensus.se

Varmt välkomna!

 


Om Lindesbergs kommun

Lindesbergs kommun ligger i norra Bergslagen i Örebro Län. Staden i vår kommun är Lindesberg och våra tätorter är Fellingsbro, Frövi, Vedevåg, Storå och Guldsmedshyttan. Här finns en vacker natur och ett rikt kulturarv som präglar våra orter. I Lindesbergs kommun har vi ett stort engagemang både för företagande, kultur och idrott. Vi finns till för att varje dag utföra en service till de 23.500 invånare som bor här.