2021-05-07 12:18Pressmeddelande

Här är årets sommarlovsaktiviteter

Fem barn som leker i träd på sommaren.Sommarlovsaktiviter för barn och ungdomar i Lindesbergs kommun.

Snart är sommarlovet här och vi vill att alla barn och ungdomar i Lindesbergs kommun ska få ett aktivt och roligt lov. Vi erbjuder därför ett sommarlovsprogram fyllt med skojiga läger för både stora och små.

Sommarlovet bjuder på tolv läger och två simskolor som arrangeras av olika föreningar och aktörer. Bland årets aktiviteter återfinns några favoriter som ridläger, äventyrsläger i Kloten, travskola och dansläger men vi har också ett par nyheter. För barn i åldern 7-12 år finns i år en tennis och padelskola för nybörjare och för barn och ungdomar mellan 10-12 år ordnas ett padelläger.

Det känns jätteroligt att vi för sjätte året i rad kan erbjuda gratis aktiviteter för alla barn i vår kommun! Vi försöker också, i den mån vi kan, ordna skjuts så att barn från hela kommunen ska kunna vara med, säger Jonas Andersson, Fritidskonsulent Lindesbergs kommun.

Sommarlovsaktiviteter 2021

Anmälan till sommarlovsaktiviteterna är öppen nu och till och med 31 maj.


Om Lindesbergs kommun

Lindesbergs kommun ligger i norra Bergslagen i Örebro Län. Staden i vår kommun är Lindesberg och våra tätorter är Fellingsbro, Frövi, Vedevåg, Storå och Guldsmedshyttan. Här finns en vacker natur och ett rikt kulturarv som präglar våra orter. I Lindesbergs kommun har vi ett stort engagemang både för företagande och idrott. Vi finns till för att varje dag utföra en service till de 23.500 invånare som bor här.


Kontaktpersoner

Jonas Andersson
Fritidskonsulent
Jonas Andersson