2021-03-04 07:45Pressmeddelande

Årets hedersutmärkelse till företagare har delats ut

Bild på Hans Sigge VD för Baettr AB. Han håller upp diplom, blommor och glasskulpturen Ariel.

Varje år delar vi ut ett pris till den företagare som under det gångna året utmärkt sig och bidragit till utvecklingen av Lindesbergs kommun. Pristagaren får en Ariel av glaskonstnären Micke Johansson. I år kan prisutdelningen ses digitalt på lindesberg.se.

Hedersutmärkelsen 2021 delades ut till Hans Sigge, VD för Baettr AB med motiveringen:

För sitt mångåriga engagemang i det lokala näringslivet och utvecklingen av Lindesbergs kommun på olika nivåer och i olika forum vill Lindesbergs kommun utdela hedersutmärkelsen till Hans Sigge, vd för Baettr AB i Guldsmedshyttan.

Hans Sigge har genom åren bidragit aktivt i olika kompetens- och industriråd samt har i olika roller bidragit till företagets utveckling och framgång. Senast prisades Baettr AB med titeln årets exportföretag på Örebrogalan 2020.

Företaget och pristagaren är en mycket god ambassadör för Lindesbergs kommun och vi ser framgången som ett kvitto på hårt arbete och en hängivenhet mot sitt företag, sina anställda och sin kommun.


Om Lindesbergs kommun

Lindesbergs kommun ligger i norra Bergslagen i Örebro Län. Staden i vår kommun är Lindesberg och våra tätorter är Fellingsbro, Frövi, Vedevåg, Storå och Guldsmedshyttan. Här finns en vacker natur och ett rikt kulturarv som präglar våra orter. I Lindesbergs kommun har vi ett stort engagemang både för företagande och idrott. Vi finns till för att varje dag utföra en service till de 23.500 invånare som bor här.